Företagskund på Dirt biltvätt

Tvätta ofta - betala sällan 

Med företagsabonnemang hos Dirt kan du alltid ha rena bilar i ditt företag. Olika företag har olika behov och därför har vi tagit fram två olika abonnemang av biltvätt anpassade för företag. Gemensamt för de båda är att det är ingen bindningstid, avslutar du avtalet så gäller det tills nuvarande abonnemangsperiod tar slut (max 30 dagar).

När du registrerar bilen/arna i appen väljer du ett av de två abonnemangen, Företag/Taxi natt eller Företag dygnet runt. Du kan ha olika abonnemang på ditt konto. Ett abonnemang per bil gäller.

Vid biltvätten väljer du själv i listan vilket tvättprogram du vill använda. Köp av singeltvätt är ej möjligt via företagskonto.

Fler kan tvätta bilen/bilarna
Om det är flera förare som ska ha tillgång till att tvätta bilen bjuder du in dem att dela ditt abonnemang. Såklart är det endast en abonnemangsavgift per bil. Användarna laddar ned Dirt-appen till sin telefon via länk som de får med e-post, mailadressen får inte förekomma i Dirts kundbas sedan tidigare.

Du betalar med valfritt Visa/mastercard som du lägger in i appen när du registerar ditt konto. Kortet behöver vara öppet för köp via internet för att betalningen ska kunna hanteras.
Priserna som anges är inkl moms, på kvittot som du får via e-post framgår momsbeloppet.

Läs mer om våra företagsabonnemang