Ladda ner Dirt-appen

Nu kan du tvätta bilen så ofta som du borde

Visste du att en ren bil mår bättre och behåller sitt värde längre? Att tvätta bilen ofta är faktiskt något av det bästa skydd du kan ge bilen. För att du ska kunna tvätta så ofta som du borde öppnar vi nu en helt ny, automatiserad, biltvätt. En biltvätt som låter dig tvätta upp till tio gånger per månad för en fast månadsbetalning. Smart, smidigt och öppet dygnet runt.

Bättre än att tvätta för hand
Oavsett om du väljer abonnemang eller singeltvätt blir din bil nogsamt rengjord. Vi använder längre och finare borstar som kommer åt glipor och kanter. Borstarna är gjorda ave ett extra mjukt polyetenmaterial som är bättre för bilen än handtvätt.

Öppet dygnet runt året om
På Dirtcarwash kan du tvätta dygnet runt, året runt. Enda undantagen är korta stunder när vi har stängt för service/rengöring eller när det är för kallt för att tvätta bilen. Om temperaturen är lägre än minus 10 grader stänger vi biltvätten för att undvika frysskador på utrustningen. Ta för vana att ta en titt i Dirt-appen innan du åker till oss. I den ser du om vi har stängt, om vi har öppet och hur lång kö det är. 

Bil i norrskensfärger

För en ren miljö. Tvätta bilen på Dirt

Även miljön mår bättre av att du tvättar hos oss än hemma på gatan. Vi tar hand om smuts och  kemikalierna och ser till att de inte når naturen. Tungmetaller från smutsvattnet hanteras enligt de krav som finns på biltvättsanläggningar. Vi ser även till att 80 % av vattnet renas och återvinns i biltvätten. Såklart har vi valt tvätt- och polermedel med omsorg. Alla våra produkter är miljöanpassade och skonsamma mot bilens lack. Tänk också på att många kommuner inte tillåter att tvättvatten rinner ner i dagvattenbrunnarna, eftersom det kan nå vattendrag och sjöar.

Dirt Carwash har tagits fram av St1 Sverige AB i samarbete med  Prowash , marknadsledaren för digitala och miljöeffektiva biltvättslösningar i Sverige.

Välkommen och kontakt

Dirt Carwash är en helautomatiserad biltvätt. Här kan du som har en privatägd bil, eller tjänstebil som används privat, tvätta bilen dygnet runt. Du väljer tvättprogram och betalar direkt i Dirt-Appen. Mest praktiskt är att abonnera på biltvätten och tvätta upp till 10 gånger per månad. Utan bindningstid.

Vi finns intill St1-stationen i Skälby (Järfälla) och intill Shellstationen i Spånga. Abonnemanget gäller på båda tvättanläggningarna. Vi har som mål att öppna fler biltvättar runt om i Sverige. 

Är du företagare eller kör bil i yrkestrafik, välj ett av våra företagsabonnemang.  

Har du andra frågor eller vill komma i kontakt med oss vid nödstopp eller fel på anläggningen hittar du kontaktuppgifter här.

Press Dirt Carwash

Välkommen till Dirt Carwash pressida. Här kan du t ex hitta information om oss, kontaktuppgifter och ladda ner vår logotyp.